But you won't do the same

You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for you
Throw my hand on a blade for you
I’d jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you
But you won't do the same

If my body was on fire
You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me, you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby..
But darling I’ll still catch a grenade for you
Throw my hand on a blade for you
I’d jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you


fullt upp

har jobbat kväll hela veckan känns det som. och när jag inte jobbar så har jag fullt upp med en massa andra bra saker. tänkte bara berätta att jag spontant kom på att jag ville klippa mig, så nog tog jag till saxen allt när jag kom hem.



nu ska jag bada klart, eller bada och bada, jag facebookar, bloggar och bränner filmer, men ändå - lägga mig och kolla på en bra serie, sova & ladda upp för löningshelg (en bra helg med andra ord). so long!

//Emma-Johanna Olsson.

Either You're Wrong Or You're Right

Jag heter: Jojja
Jag vill dricka: Juice 
Jag har: Justerat, hehe
Jag är rädd för: Jätteskalbaggar
Jag är inte: Jobbig.. 8)
Jag sjunger: Jävlar-Anamma!
Ett djur jag påminner om: Jordhumla


Då sitter jag och torsdagsjäser efter att ha jobbat, städat hela mitt rum så att det nästan är helt klart, plockat disk och varit allmänt duktig. Jag har ätit jättegoda våfflor med glass, sylt och banan som Mia har gjort också. En bra dag med andra ord. Nu ska jag sitta här i min nybäddade säng och kika runt lite på datorn och sen ska jag läsa spökhistorier. Mysigt! Tänkte dra mig mot mitt kära Bergvik och gratta Lina också, men henne får man ju inte tag på.

Känns som att jag har fått lite rätsida på allting nu. Det är lättare att bära på ett ihoplindat garnnystan än ett trassel. Jag är förvirrad, och det måste jag få vara. "Den blir aldrig vis som aldrig sorg känner". Så hur kan jag inte vara nöjd med min insats om det leder till något bra? Det mesta leder till något bra. Livet är bra. Men det är dåligt också. Men mest bra.

Puss och kram.
// Jojja.



nog börjar det likna något allt!

en helt jävla vanlig tisdag

Precis som jag vill ha det! Har återigen haft en toppendag på jobbet. Varit nyttig rent allmänt. Ringt Telia, hämtat pizza, tvättat.. Lät inte så jävla bra, men jag känner mig bra och det räcker för mig ;) Mia säger iallafall att jag är duktig på att hämta mat! Måste ju bidra med något om man inte kan laga. Har även läst spökhistorier och sovit. Grymt.

Nu hänger jag med Gustav och väntar på att Elina ska komma, för vi ska hämta min släpvagn och packa ur alla mina jäkla saker ur den. Stora och starka som vi är! Efter det ska jag träffa GoTimmy en sväng och gratta honom på födelsedagen hans och efter det bär det av till Mathias där det ska hejjas på fotboll. SWEET.

Tycker förövrigt att vi jobbat en fram en jäkligt bra lista på aktiviteter.
OCKSÅ har jag sökt semester under P&L. Livet ser ljust ut.


HÖRS.
// Emma-Johanna Olsson.


alla hjärtans dag

Det var inte så illa som jag trodde att vara singel på alla hjärtans dag. Hade en, egentligen helt vanlig, dag tillsammans med människor jag älskar. Ganska asgrymt om du frågar mig.

Just nu är klockan 06:42 dagen efter hjärtans dag. OCH JAG ÄR UPPE! Jag har köpt en mirakelväckarklocka. Jag brukar alltid ställa klockan en timme exta tidigt, för jag snoozar alltid minst 45-60 minuter varje dag. Innan jag blir medveten alltså. Sen ligger jag och är medveten men halvdöd i en kvart, tjugo minuter på det också. Inte så jävla lämpligt. MEN, igår testade jag min nya Philips Wake Up Light, som kostade 1300 kr. Jag citerar Maria för att framföra resultatet: "Jag skulle kunna betala det dubbla för att få se Jojja sådär på en tidig morgon igen". Jag ställde klockan på 16:15, jag klev upp 16:16. Det är rena rama undret. "OCH...", jag citerar Maria igen, -"...HON VAR GLAD!". Så, elva av tio poäng möjliga får min nya väckarklocka av mig.

Nu ska jag bada, koka kaffe och sedan åka till jobbet. Jag känner på mig att det här blir en bra dag. För idag är en perfekt dag för en perfekt dag.


På återseénde kära vänner.
// Emma-Johanna Olsson.


keep up the good work

Har precis sorterat tvätt och satt igång en tvättmaskin. Det känns bra att göra nytta. Jag behöver göra en del nytta nu.

Har kommit underfund med en ganska viktig sak. Att jag inte kommer att komma dit jag vill genom att springa ännu snabbare. Då springer jag förbi mitt mål. Därför har jag kommit fram till en del saker som jag behöver göra. Och det startar från och med nu.

Efter att jag funderat och nystat och fått ordning på den största delen av mitt lilla nystan som bor inom mig så har jag som pricken över iét gjort ännu en sak. För att göra om och göra rätt från botten. Jag har tvättat bort odågan som ställer till det lite för självaste Jojja och spolat ner henne. Mer space för mig. Mer space för vettiga saker. Mindre space för tequila och slarv. Bra va? -Ja, det är skitbra!


Är otroligt peppad för måndag. En ny vecka, ny start. NYA JÄVLA TAG!
// Emma-Johanna Olsson.


I'm coming up only to show you wrong

När det inte behövs några ord. När vi möts på ett annat plan. Det är där du och jag finner varandra. När vi ser in i varandras universum som någonstans ovanför oss möts och blir till ett. Jag hittar inte dit längre. Jag har tappat bort min väg till vårt hjärta. Jag vill dit igen. Jag vill sitta i samma rum som dig, bli omfamnad av din extrema existens och känna att "nu gör det ingenting om jag försvinner, nu är jag komplett".

Jag har alltid förstått din skapelse. Jag har alltid beskådat ditt sanna jag. Men jag gör det i tystnad. Det måste jag göra. Mina ord skulle inte höras i den skrikande tysthet som hela din människa är omsorgsfullt inbäddad i. Men jag kan se. För du syns. Din hårt snärjda storm syns. Du har bundit den så kraftigt att du, framför mina ögon, blivit människan som inte kan bli älskad.

Det krossade mitt sökande efter min borttappade väg då jag insåg att jag inte kommer att hitta den igen för ens då du finner din väg tillbaka. För jag har ingenstans att gå om du inte är där.


//Jojja.
Ps. Jag vet att du inte är försvunnen. Ds.





trodde du ja..

Så jävla intressant. Så jävla irrelevant. Jag blir näst intill förstummad. Som om.. Som om. Haha! Det är givande med exempel som tar en framåt i självinsikt. Tack för det. Tack för obetydelselöshet. Det ger mig tid att fundera över betydelse. Det får mig att se in i djupet på den betydelse jag skulle uppskatta. Respekt. Respektera mig och jag kommer att respektera dig. Våga. Och jag kommer göra dig rädd. Men förjävla tillfreds. Men våga bara tro något innan du VET.


Puss.
//Johanna.


RSS 2.0