inaktiv.

händer inte ofta att jag skriver så mycket längre. men nog har jag en del att skriva om allt!


nu har ju min älskade dragit sin väg, till linköping. känns på två helt olika vis. samtidigt som det känns helt fantastiskt att han får en toppenutbildning, att jag ska flytta dit sen och att vi har hittat billiga sätt tt ta oss till varandra så känns det samtidigt tungt. tungt är nog den rätta förklaringen. saknar honom var eviga minut som han inte är här. men är somsagt samtidigt glad. antar att det bara är att ta det hära med en klackspark, så är det snart över. det smäller bara till så står man väl på trappan och tar studenten, antar jag.


det är något jag ser väldigt mycket fram emot! tänka sig, att man ska ta studenten efter detta läsår. känns fantastiskt. även om jag faktiskt gillar skolan väldigt mycket! men det kommer också att bli en massa plugg efter studenten också, ska söka till universitetet i norrköping. i första hand ska jag söka till socionomutbildningen, och i andra hand till samhälls och kulturanalytkerutbildningen. kommer dock att bo i linköping, eftersom jimmy bor där och vi ska bo tillsammans. men det blir inget problem eftersom dessa städer ligger nära varandra. dessa är våra och mina planer och jag ska kämpa för att få dem uppfyllda.


i nuläget står dock ett par andra saker i fokus. min hypokondri och panikångest håller på att ta kol på mig, rent ut sagt. så nästa torsdag så ska jag till läkaren, för att få en remiss till kognetiv betéende terapi. låter som om jag är värsta störd när jag säger det sådär, haha. men jag måste få hjälp för detta, annars kommer jag inte stå ut länge till. så jag hoppas att detta kommer att komma igång snabbt, så jag kan få bort alla dumma, konstiga, jobbiga tankar som driver mig till vansinne var dag.


nog om det, det finns en till sak jag vill berätta om också. jag har nämligen bytt ut bygg mot vanliga kurser i skolan. vilket jag tycker är helt underbart! att det ens gick att fixa är helt fantastiskt! jag ångrar dock inte att jag gått bygg, nu när jag fått chansen att läsa mera kurser. det är roligt när man får göra det man vill, vilket för min del är mera finbyggen. grovjobben, som vi oftast får göra, är inget för mig. jättetråkigt och oinspirerande! så att få börja läsa en massa kurser i skolan tre extra dagar i veckan är något jag är otroligt jävla glad och tacksam över! känns som om jag gjort mitt på bygg, jag har ingenting mera där att göra. för jag vill lägga min energi på annat. lätt ett av de bästa valen jag gjort på länge. också får jag vara med min söta klass på både måndagar och tisdagar i skolan fortfarande, det är jag också väldigt glad över!


mera än såhära orkar jag nog inte skriva idag. men jag tror att jag kommer att skriva med jämnare mellanrum senare. det känns bra att skriva, och nu har jag tid till det också.


hejdå!
/j,o.


RSS 2.0