Då var vi här igen.

haha, gammal lycka fångat på bild.

Till att börja med, det hära skriver jag för min egna skull, eftersom skrivning tillfredsställer mig på ett lugnande vis. Sen om någon vill läsa så är det bara ett plus i kanten. & sen en till grej; jag har en tendens att använda fula ord och formulera mig, hur ska jag säga, "argt". Bara en varning om någon skulle få för sig att läsa.

Så, då kör vi, längesen sist, så det blir en slags uppvärmning dom här första gångerna..



Usch, vad jag börjar bli less på det hära vädret. Kom att tänka på att jag verkligen inte känt av mitt vanliga sprall i kroppen som jag brukar känna på en mycket lång tid, helt säkert pga vädret. Kanske har hänt någon enstaka gång under denna långa vinter. Men i vanliga fall så är jag på det humöret jämt. Om jag inte är arg vill säga, höh. Så själv röstar jag för lite vår och tillslut sommar, för då strömmar lyckan oavbrutet.

Hualigen, känner hur mycket jag behöver skriva av mig nu. Men jag vet inte var jag ska börja. Måste nog börja skriva om en sak i taget för att få fram någonting alls. Men vad av alla saker ska jag skriva om?! Och vilka är alla dessa saker jag behöver få ur mig?!
Vet knappt vad jag vågar skriva om, vissa saker är så sköra.

Om vi gör såhär. Vi tar något aktuellt, och då vet jag precis vad!

Jag är lite arg, och irriterad. Man ska visa respekt för situationer, och jag har kommit i kurs för någon som inte verkar veta vad det handlar om. Jag ska inte hänga ut någon här. Men mina känslor för sådant kan driva mig till vansinne och få mig att bli så fruktansvärt stridslysten. Det är inte själva grejen att det inkräktar på mitt område, det tänder bara signalen, får mig att tänka till. Sen när detta väl påverkar "mitt område" har jag även all anledning att slå till och sätta denna människa på plats. Dock tycker jag att alla är värda en andra chans i hopp om förbättring. (Vilket jag tvivlar på just nu).
Sker ingen förbättring så brukar jag ha svårt för att låta saken vara.

Det är det mest aktuella för mig just nu. Mitt irritationsmoment för dagen.

Längesen jag kände av något sånt nu. Blev helt utpumpad på att bry mig om sånt för cirka ett halvår sen. Det tog för mycket kraft. DÅ. Men på något sätt lyckas jag alltid repa mig. Kan hända att jag får mig själv att låta lite 'självgod' ibland, men man måste våga tänka över hur man fungerar för att förstå sig själv, och när man väl gör det så blir det lättare att tampas med själva livet. Så jag tror bara att det är sunt att spekulera i hur man själv fungerar. Man upptäcker både brister och bra egenskaper. Och nu känner jag att jag tappar greppet om själva grejen jag satt och skrev om här. Sak samma, det spelar ingen större roll. Så mycket bryr jag mig inte om dagens lilla dåd i min tankegång, faktiskt.


Förövrigt så har det hänt mycket i mitt liv på senaste tiden, det har ändrats drastiskt ! Dock inte åt det dåliga hållet.
Sådana saker som att jag tagit körkort, kommit med i skolstyrelsen, fått ett "nygammalt" umgänge. Saker har tagit fart framåt. Man känner att man är påväg åt det hållet då man måste börja ta hand om sin värld själv. Då man kan bestämma och styra i stort sett hur man vill över hur man ska leva. Det är både spännande och skrämmande. Saker kommer att ändras och man ver aldrig hur det kommer att bli. Men när man tänker i dom banorna så blir det lätt att man börjar tänka på problem som kan uppstå i framtiden iochmed vissa situationer, man blir rädd och på så vis går det ut över nutiden. Det är fel gjort tycker jag. Man kan inte lösa problem som inte än uppstått, man måste lära sig att hantera problemen som de kommer. Sen att man har planer och har en tänkbar riktning är ju dock viktigt, annars kommer man inte långt tror jag. Det ska vara om man har en jävla tur. Framtiden är förjävla läskig, men den blir inte annat än VAD MAN GÖR DEN TILL. Det är något jag ska komma ihåg. Livet blir inte annat än vad man gör det till. Det är mycket att tänka på och mycket att anpassa sig efter, men allt går om man bara vill, det VET jag.


Nej, nu är klockan mycket, har bygg hela dagen imorgon och det kräver ju sin kraft. (även om det på sista tiden blivit förjävla segt). Så godnatt gott folk. Hoppas ni uppskattar läsningen, för läser ni det hära så har ni väl förmodligen läst det innan också. Hejdå!

Nytt försök.

Min förra blogg gick ju i graven ganska snabbt. Jävla skitgrejor. Så, då kör vi igen nu då!
Just för tillfället har jag inte så mycket att skriva. Eller, jag har inte tid just nu rättare sagt.
Kan nog hända att jag skriver något rätt så snart, för det känns som om jag har en del att få ur mig.
Kan nog ploppa upp ett och annat här, skriver om det som faller mig in för tillfället.
Och det kan bli rätt detaljerat om jag är på sånt humör. Hur som helst, nu ska jag försöka få till den hära skiten.
Hejdå!

kan ju passa på att slänga upp en bild från min västeråshelg när jag ändå är igång.

RSS 2.0