den omöjligt oranga processen

efter att ha läst klart allt i min ekonomibok och därefter slocknat så kom bella och hälsade på mig. vi satte genast igång och frägade håret. jag håller nämligen på att färga tillbaka till min naturliga hårfärg. alltså blont. detta tar sin lilla tid när man börjar från svart hår och det resulterar i oranget. men bella lyckades få det oranga att se relativt okej ut ändå, så jag är nöjd över det trots att det är oranget. ingen nyhet att man skulle behöva gå igenom en orange period direkt. så det blir lite ljusa slingor då och då. så efter tre omgångar med slingor så börjar det ljusna! orkar verkligen inte slänga i en ljusbrun färg efteråt varje gång, så jag tänker gå runt och vara orange!


men nu ska jag börja om i min ekonomibok och läsa tills jag somnar.
sov gott!
puss.



såhär ser mitt fina hår ut nu ;>

sommar och äventyr.

är helt uppspelt inför den här sommaren. eller inför allt som väntar nu efter skolan. fan vad jag ska leva, jag ska verkligen leva. för nu när skolan håller sig kvar vid ens liv så stannar man på en mellanväxel. men om ett par månader.. vilka chanser det finns! och jag ska ta varenda en som jag får.


fantastiska liv. ibland är det underbart att leva.
och det blir nog bara bättre!

kanske två?

jag och cissi ska ju för det första tatuera in två helt olika saker. men vi har fått för oss att göra en till var också, likadana! vi funderar på ett hjärta som jag ritat själv som ska representera våran vänskap :]





simple man - lynyrd skynyrd

det där men rubriker är väldigt tråkigt, så jag har bestämt mig för att skriva en låt som jag uppskattar på ett eller annat sätt när det står still i huvudet. vilket det ofta gör när det kommer till rubriker.



har precis kommit hem från skolan igen. tyckte att det gick relativt bra på engelska b nationella faktiskt. känns skönt. nu är den klar och då kan jag förtsätta på nästa moment. - ekonomitentan, som jag aldrig fick göra. den har jag imorgon. sen är det helg som gäller! längtar som en tok till torsdag blir fredag. tror det kommer bli så himla trevligt imorgon. också längtar jag, som jag har nämnt ungefär tusen gånger, efter att jobba på lördag. tycker det är jättekul! :]


men skit i det nu. tänkte ta upp ett litet problem jag har ibland. ibland på morgonen känner jag att jag bara vill isolera mig från allt hela dagen. fast när jag kommer till skolan, eller när jag bara har blivit pigg så blir jag jätterastlös och vill bara sluka all som finns att komma över i livet. kan denna jobba känsla endast bero på att man är så jävla morgontrött? orka känna sig superdeppig bara för att man är morgontrött. för jag kan inte hitta någon anna anledning. eller jo, mardrömmar. jag drömmer mardrömmar nästan varje natt. kan det göra att man har dåliga känslor i kroppen ibland när man vaknar? jag tror att både morgontröttheten och mardrömmarna spelar in. tur att jag är så duktig på att bli glad snabbt igen!



nu ska jag göra något annat.
ha en trevlig dag! :}



mihmet credo. - jag tror på mig själv

japp, nu är det bokat. tatueringstid med pullan min! känner mig måttligt uppspelt. hihi. så på måndag far jag och cissi ner till gävle för att bli märkta för livet!


ikväll har jag varit duktig och pluggat. känns skönt att ha läst igenom lite iallafall. nu väntar snart sängen, och imorgon är det nationella prov i engelska b. ser kanske inte fram emot det jättemycket, men det är trots allt bara i en timme.


har haft en väldigt angenäm kväll trots att jag pluggat. går självklart och är nöjd över att man ska bli tatuerad, men har även ätit en supergod fetaost/pasta-sallad, kollat på anna anka söker assisten och andra avenyn. sätter en viss guldkant på vardagen det! sen har ju jag och lina fixat ihop puttes ursnygga 20-års present. haha, galet vackert!


men nä, nu vill chipspåsen och min vitamin well ha sällskap i sängen ser jag.
puss på god vänskap.

:}




wild horses - natasha bedingfield

dagen har varit bra. mycket slö till en början, men jäklar vilka ideér jag har kommit fram till under tiden. känner mig dock lite stressad inför skolan igen, men det orkar jag inte ens må dåligt över. mår bara bra av att vi kom ut och gick idag, jag, cornelia, viking och magnus. det var riktigt skönt! också ser jag verkligen fram emot sista april, tror det kommer bli jättekul! dessutom kommer lördagen också bli rolig, för då jobbar jag på olles i garderoben hela kvällen. och lina jobbar också den här gången. känns så roligt att tycka att ett jobb är kul. det är roligt att jobba!


men nu ska jag hoppa ner i sängen
och käka lite non stop och dricka festis.
vet dock inte om jag ska se vänner eller 2½ men?
man kanske ska bege sig lång utanför ramarna och kolla på en helt annan film, som linas kvällsbok eller ngt, istället!
är lite wild & crazy idag! ...eller? ;> som andreas hade uttryckt sig!



puss på min goa vänner, puss på det fina vädret,
puss på alla som har gjort ngt bra idag
och puss på min pojkvän som ligger och sover i linköping!


nattihejs!





om man ändå kunde.

ibland önskar jag att jag ska våga bli något. eller, att jag vågade tro på att jag kan förändra världen. att jag kan göra förändring. att jag fick stå och tala ut för alla som ville lyssna att såhär tror jag vi borde göra för att skapa en majoritet av lycka.. istället för hat. detta hat. jag önskar av hela mitt hjärta att jag på något sätt kan förändra människors liv till det bättre. jag vill ta min egen väg för att lyckas med det jag sattes på jorden för att göra, för att hjälpa och göra saker till det bättre. men hur ska man kunna göra det man verkligen känner att man är menad för när samhället har sina ramar? jag antar att det blir green peace eller något sånt..hah, måste fila vidare på det hära. hur fan tar man sig tillväga för att hjälpa andra? när det enda jag har fått lära mig i skolan är att göra livet gott för mig själv.





-

You weren't there, You never were
You want it all but that's not fair
I gave you life, I gave my all
You weren't there, you let me fall



So, so what, I'm still a rock star
I got my rock moves and I don't need you
and guess what. - I'm havin more fun
and now that we're done I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine

Wie.

Nu har Jonna Lund gjort min fina blogg så himla fin så nu orkar jag skriva i den igen! :D



Fast idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, mer än att jag är ledig. Men nu kommer den att uppdateras iaf, om nu någon bryr sig över huvudtaget, haha, men det är skönt att skriva, så.
Ska sitta hemma och jäsa över min lediga dag, trots att jag har en hög plugg som ska dela den glädjen med mig. Men men. Lika bra att bita ihop. För nu är det ju faktiskt inte lång tid kvar tills studenten kommer, och hur härligt kommer inte det bli? :]



Men so long.
Ha typ värlens bästa dag! :]

RSS 2.0