heeelg!..

..eller?

nepp, först blir det till att jobba lördag. men sen så får vi ta igen det imorgonkväll.
jag och mina brudar, mer behöver jag inte säga. 



i got gloss on my lips, a man on my hips
hold me tighter than my dereon jeans
acting up, drink in my cup
i couldnt care less what you think
i need no permission, did i mention
dont pay him any attention
cuz you had your turn
but now you gonna learn
what it really feels like to miss me


cuz if you liked it then you should have put a ring on it
if you liked it then you shoulda put a ring on it
don’t be mad once you see that he want it
if you liked it then you shoulda put a ring on it

don’t treat me to the things of this world
i’m not that kind of girl
your love is what i prefer, what i deserve


sleep tight, det ska jag göra efter jag skjutsat mallan
/ jojja.

färdig.

Just nu fungerar jag inte riktigt alls som jag ska. Känner mig utsliten och totalt utpumpad, om man kan säga så. Det är söndag, jag är bakfull, jag har jobbat, jag är pank och framför mig väntar 11 dagars jobb med en enda ledig dag. Dessutom vet jag varken ut eller in, för jag hinner inte med allt i huvudet som händer i praktiken. Är det detta som kallas stressad? Isåfall blir man fövirrad när man är stressad, eller så kanske jag har insett läget och kommit ur en förvirring. Isåfall är förvirring bättre. Haha, livet är inte lätt ibland. Just nu behöver jag verkligen vila och återhämta mig, så jag tänker mysa ner mig i min säng och njuta av att få bli tröttare och somna. Härligt.

Btw, löning om 19 minuter, WOHO!!

Sov så gott och hoppas du får en jättebra vecka, puss och kram.
/Jojja.


 

damned if I do you

jag älskar när ingen dag är den andra lik. då har man inget annat val än att leva nu och det är mitt mål. men kan man bli så trygg att man klarar av att släppa allt man håller i och bara köra? jag tror att det går. åtminstone till en viss nivå. eller, inte tusan vet jag! jag får helt enkelt ta reda på det. för nu fan har jojja roligt. (fan vad jag svär hela jäkla tiden)





godkväll min kära vänner.



jag lever för kicken, precis som du
jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
jag har frihet i blicken, precis som du
här står livet i farstun, så nära inpå



fredag!

idag är det fredag och jag slutar tidigt, eller ja, fem. men hellre det än åtta! vet egentligen inte vad jag ska skriva, försöker mest fördriva tiden tills det att jag ska åka på jobbet. tänkte sprida lite av mina positiva energier också, för nu är det helg och jag är på topp redan klockan sju på morgonen! woho.


ha en förträfflig helg, se till att göra den till den bästa helg du kan få, puss och kram :*
/jojja.

you´re just not my kind of man anymore

Ligger i min säng, nöjd och belåten efter en hel söndag med min lillasyster och pappa, med en godispåse bredvid mig. Har haft en helskum helg, humöret har varit i botten rent ut sagt. Men jag måste då tillägga såhär i efterhand att tydligt så behöver vi alla sådana dagar. Egentligen så berodde nog humöret på pms och rödvin på en biege matta, eftersom jag absolut inte kan hitta en enda annan anledning. Men jag kommer fortfarande fram till samma lösning: alla behöver vi sådana dagar. Egentligen är jag så himla glad och optimistisk och det känns för det mesta som att jag skulle klara av det som kommer i min väg. Men känns det så jämt, då glömmer man bort hur värdefullt det är att känna sig så. Så, tack för denna helg.

Imorgon börjar en ny vecka och jag är helpepp. Känner mig återhämtad och jäkligt nöjd. Har en riktigt "yes, där satt den"-känsla i magen. Vet inte varför, men vad spelar det för roll så länge den stannar där inne tillsammans med allt söndagsgodis. Känner att hela mitt liv har blivit en rejäl nystart på ett helt fantastiskt sätt. Jäkligt spännande. Jag älskar känslan av att inte veta och bara agera. Jag älskar livet, woho. "Tränat" har jag gjort idag också. Haha, för mig är det träning iallafall. Springbandet i tjugo min var mer än vad jag hade vågat hoppats på att klara med min kondition, men nu jäklar är hon på gång! Dock gick jag.. Men lika glad är jag för det ;)

Det är ngt som jag vill få ur mig iochmed det här inlägget, men jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Det finns någon ny slags glöd inom mig som jag inte riktigt känner igen. Men som känns väldigt behaglig, och den vill jag komma underfund med. Förut hade jag en massa drömmar och drivkraft som jag ville använda och nu tror jag att jag är mitt uppi att göra allt "det dära". Det har startat nu och jag ser inget stopp. Vilket är helt otroligt. Det är en egendomlig känsla att känna att det inte finns några gränser, bara en jävla massa möjligheter som man kan hugga tag i. Egentligen ändras allt jag vill göra från dag till dag, vecka till vecka, eftersom jag älskar omväxling. Men det är inte det huvudsakliga. Det huvudsakliga är min medvetenhet om hur mycket jag KAN göra om jag vill göra det. Jag tror det kommer bli en bra vecka om jag somnar med denna känsla en söndagskväll. Underbart.

Nu ska jag fortsätta mysa i mitt trivsamma hem.
Ha en förträfflig natt mina vänner, sov så jäkla gott.
Puss /Jojja. :*



RSS 2.0