happy happy happy

Sist jag blev jävligt less, sådär pissless så att man råkar slår lite för hårt på något, så satte jag mig och skrev dom orden om och om igen. Hmm, kommer inte ihåg om det gav någon verkan direkt då. Inget gick sönder iallafall, det vet jag. Men hur som helst, jag tror att det sjönk in tillslut! Det känner jag nu. Det är söndag, jag har inget speciellt för mig alls, jag ska jobba imorgon, det är halvdana program på teve (har inget annat att välja på eftersom jag sett klart på alla avsnitt av den nya säsongen av Dexter), jag har en lägenhet på 97 kvadrat som behöver städas ur och jag är HAPPY. Det är en vanlig jävla vardag, inget speciellt alls kommer att hända och jag är nöjd. Jag vet inte om omvärlden ser detta på samma sätt som jag, men jag anser att man ska suga in tillfället om man kan känna sig happy en helt vanlig dag. Fantastiskt!

Men jag ska inte överdriva, jag ville bara notera min lilla söndagslycka.
Alla borde känna efter om dom har den, vilken dag som helst i veckan förstås, för jag tror att det är den som gör livet till något speciellt.

Jag menar, vad ska vi med en explosion av lycka till om den ändå ska landa som grå aska på en ännu gråare mark?

Trevlig söndag på er gott folk.
//Emma-Johanna Olsson.





Gustav fick sin hämnd för min och Amandas kupp!

Kommer hem till min pojkvän som jag förväntar mig ska sova då han ska jobba imorgon.. Ser "honom" ligga i sängen med täcket över huvudet, dock med kläderna på. Kommenterar att "men vilka söta strumpor du har på dig älskling" och börjar stryka honom på benet. "Han" reagerar inte så jag drar av honom täcket som ligger över huvudet och då ligger där en helt främmande karl som skriker "Vem faan är du?!" och ser helt skräckslagen ut, sen springer han ut i hallen som om jag skulle mörda honom. Jag bara står och gapar, helt lamslagen och sen hoppar Gustav och två andra killar fram. Jaa, att smeka ngn på benet och kalla personen älskling är också ett sätt att hälsa på sin pojkväns, för mig okända, vänner!

Med det säger jag godnatt.
/ Johanna :)

jag behöver skriva

Vissa behöver det. Jag behöver det. Oftare än på sistone. Men ibland har man inte tid. För det tar tid att rota i sitt inre. Speciellt om man inte gjort det på ett tag. Alla vet att en stor hög skit tar längre tid att skotta bort än en liten.

Jag undrar varför vissa behöver uttrycka sig. Självklart finns det otroligt många orsaker. Själv tror jag att jag själv är sentimental, melodramatisk och har ett visst behov av att synas. Även om det alltid är av olika nivåer. Men sen om det är något dåligt eller bra det skiter jag fullständigt i.

Hur som helst. Av någon konstig anledning, kanske ni tycker, finner jag alltid en stor jäkla vikt i att få diskutera med mig själv. Men just nu har jag inte tid heller märker jag..

Hejdå!
//Jojja.


RSS 2.0